Strategisk Energiplanlægning i Nordjylland

 

Strategisk Energiplanlægning i Nordjylland (SEP NORD) er en vigtig platform til at opnå et fælles nordjysk fokus på energiområdet. Det vil styrke samarbejdet imellem kommuner og Region, fremme nye teknologier, samspil med aktører og energieffektivitet i forsyninger, bygninger, erhverv og transport. Det skal ske i samskabelse med borgerne for at styrke bosætning.

Læs mere om SEP NORD

Kontakt SEP NORD

Lars Hedegaard
Projektleder, Region Nordjylland

Tlf.:
23 48 46 03

Mail:
lars.hedegaard@rn.dk

SEP NORDs nyhedsbrev

Modtag løbende nyheder og information om aktiviteter fra SEP NORD. Tilmeld dig nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til mette.hoej@rn.dk.

  • Op mod 70 borgmestre, kommunalbestyrelsesmedlemmer, regionsrådsmedlemmer og embedsmænd fra de nordjyske kommuner og regionen var den 5. marts samlet til SEP NORDs visionskonference...
  • Politikere fra de 11 nordjyske kommuner og Regionen mødtes den 5. marts til en konference for at debattere visioner, mål og en samlet plan for at Nordjylland hurtigst muligt kan...
  • Mere end 150 gæster fordelt på kommunalpolitikere, regionsrådspolitikere, erhvervsfolk, embedsmænd, eksperter og borgerrepræsentanter var med til at gøre SEP NORDs to workshops to...

Video: Møde i Strategisk Energiråd Nordjylland, 28. august 2019

Arbejdsgrupper

Der er i forbindelse med projektet blevet nedsat en række arbejdsgrupper med forskellige fokusområder. Her kan du læse mere om de forskellige arbejdsgrupper.

Projektdeltager

Som et led i SEP NORD bliver der afholdt forskellige aktiviteter for at styrke samarbejdet. Her på siden kan du læse mere om tidligere og kommende aktiviteter.

Resultater og materialer

Gennem SEP NORD er der blevet udarbejdet scenarier og analyser for at nå målsætningen om et selvforsynende Nordjylland i 2050. Her kan du se resultater og materialer fra projektet.